Informatii livrare

Unde primesc comanda?

Coletul va fi livrat la adresa indicata de catre client, inserata in formularul de comanda.

Cand voi primi comanda?

Comenzile plasate dupa ora 11.00, vor fi predate curierului in urmatoarea zi lucratoare.

Termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare de la procesarea comenzii, iar livrarea urmeaza sa fie efectuata in termenul prevazut de art. 18ย  din O.U.G. nr. 34 / 2014.

Prin exceptie de la fluxul normal al livrarilor, de exemplu, in cazuri exceptionale: conditii meteorologice nefavorabile, livrarea in zone indepartate si / sau greu accesibile sau in perioade foarte aglomerate din an (Paste, Black Friday, Craciun, Revelion etc.), livrarea poate suferi intarzieri. Comanda se considera valabila numai dupa ce clientului i se confirma prin e-mail sau telefon, posibilitatea onorarii acesteia.

Cumย primesc comanda?

Printr-o procedura automata, in functie de: dimensiune, cantitate, greutate si volum, comenzile sunt repartizate prestatorilor de servicii de curierat, astfel incat, produsele comandate vor putea fi predate exclusiv la adresa de livrare,ย  indicata de catre client, prin intermediul urmatoarelor societati:

1. FAN COURIER

2. SAMEDAY

Dupa expirarea acestui termen, coletul clientului va fi returnat catre vanzator, livrarea comenzii va fi anulata, urmand ca pretul produsului sa fie restituit clientului, mai putin costurile aferente, in referire la intregul mecanism de procesare / livrare a comenzii / produsului.

La primirea coletului

La momentul livrarii, clientul se obliga sa verifice starea coletului si sa semnalzeze curierului orice obiectiuni legate de calitatea ambalajului. Neformularea niciunei asemenea obiectiuni din patea clientului, echivaleaza cu acceptarea fara rezerve a respectivei comenzi. Orice alte sesizari efectuate ulterior receptionarii coletului nu vor fi luate in considerare, Prompt Digital Company S.R.L. neputand fi tinut responsabila in legatura cu calitatea serviciilor de curierat.

Prompt Digital Company S.R.L. se angajeaza sa raspunda tuturor cererilor si reclamatiilor adresate, in maxim trei zile lucratoare de la primirea acestora.


*LIVRAREA PRODUSELOR

IMPORTANT:ย Clientul are obligatia de a verifica coletul primit la receptionarea acestuia in prezenta agentului firmei de curierat care a facut livrarea produselor. In cazul in care pachetul prezinta daune, defecte, lovituri, zgarieturi, sparturi, vizibile cu ochiul liber, acestea se constata pe loc printr-un proces verbal de constatare daune completat si semnat impreuna cu agentul firmei de curierat care a facut livrarea. Produsele sunt asigurate pana la primirea de catre clientul nostru. Orice reclamatie ulterioara receptionarii produselor cu privire la defecte, lovituri, zgarieturi, sparturi sau alte daune, vizibile cu ochiul liber care ar fi fost posibil sa apara in timpul transportului produselor si care nu au fost constatate in procesul verbal de constatare daune nu este luata in considerare!

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de maximum 72 ore din momentul confirmarii comenzii (exceptand zilele nelucratoare de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale).

In cazul evenimentelor speciale cum ar fi sarbatorile care implica mai multe zile libere (Paste, Craciun, Anul Nou, Black Friday etc), precum si pe toata durata unor evenimente / campanii ale Prompt Digital Company S.R.L. , procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura, pana la 10 zile lucratoare.

Avand in vedere precizarile continute in O.U.G. 34 / 2014, clientii, persoane juridice, nu pot face retururi pentru produsele comandate.


Unde primesc comanda?

Coletul, continand produsele comandate, va fi livrat la adresa furnizata, inserata in formularul de comanda.

Cand voi primi comanda?

Comenzile clientilor, plasate dupa ora 11:00, vor fi predate curierului in urmatoarea zi lucratoare.

Termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare de la procesarea comenzii, iar livrarea urmeaza sa fie efectuata in termenul prevazut de art. 18ย  din O.U.G. nr. 34 / 2014.

Pentru mai multe informatii sau suport telefonic, ne puteti contacta de Luni pana Vineri, intre orele 8-16.00, la numarul de telefon: : 0728 621 103.

Cumpara Avantajos
Cumpara Avantajos
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart