Termeni si conditii

Folosirea, accesarea si utilizarea prezentului site (www.cumpara-avantajos.ro), implica, acceptarea in intregimea si in integralitatea lor a termenilor si conditiilor enuntate, inserate, precizate.

Pentru intelegerea si agreerea Termenilor si conditiilor enuntate, recomandam citirea cu atentie a acestora.

Prompt Digital Company S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificari prealabile.

Precizam ca versiunile actualizate pot fi accesate in pagina curenta cat si in sectiunile INFORMATII si LEGALITATE.

Activitatile de interes (acces / vizitare) ale prezentului website, se supun Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al clientilor cu privire la acestea si reprezinta intelegerea consensuala dintre parti.


Contractual, relatia dintre parti este guvernata in conformitate cu legislatia nationala in vigoare de urmatoarele acte normative, incidente:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Prompt Digital Company S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.cumpara-avantajos.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.cumpara-avantajos.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietate personala si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8 / 1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.cumpara-avantajos.ro este detinut de catre Prompt Digital Company S.R.L., iar utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Articolele expuse pe www.cumpara-avantajos.ro sunt comercializate de Prompt Digital Company S.R.L., iar preturile de referinta ale acestora pot face obiectul unor modificari.

Recomandam, verificarea, in prealabil, a pretului final de vanzare, inainte de a achizitiona un produs.

Daca produsele comandate ajung la client cu eventuale defectiuni, precum:

  • repere rupte, lovite;
  • oglinda / sticla sparta sau ciobita;
  • elemente defecte, acestea, numai dupa o obiectiva analiza si evaluare, ar putea fi inlocuite.

Procedura de retur este stabilita ferm si prezentata in site, produsele putand face obiectul unei inlocuiri, numai dupa ce, in prealabil, se completeaza formularul aferent.

Sesizarile obiective, trebuie semnalate in maxim 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

ASPECTE DE ORDIN LEGAL SI INFORMATIONAL

In intregime, marcile produselor expuse, apartin detinatorilor legali.

Producatorii, furnizorii si distribuitorii, acorda produselor expuse spre comercializare garantia specifica.

Produsele expuse in site, precum si promotiile ofertate spre a fi comercializate sunt valabile in limita stocului disponibil.

PROMPT DIGITAL COMPANY, isi propune ca si obiectiv major, abordarea cognitiva si intr-o maniera optima, in intr-un sens mirobolant al scopurilor si tintelor prestabilte, pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri, indiferent de varsta, statut social, indeletnicire profesionala sau hobby, reusind sa ne punem amprenta asupra realizarilor dumneavoastra, si, totodata, sa avem actiuni pozitive, prin respectarea principiului bunei credinte.

Specialistii, PROMPT DIGITAL COMPANY, cu celeritate si acuratete, intr-o maniera sustinuta, desfasoara activitati punctuale si de anvergura, in vederea pastrarii si ofertarii informatilor corecte expuse pe site, precum si de transmitere a unor stari de condescendenta inspre clientii nostri.

Facem precizarea, ca, cu titlu de exceptie, avand in vedere eventuale disfunctionalitati tehnice, generate intr-o maniera obiectiva de catre tehnologia IT, unele informatii inserate in site pot contine minime neclaritati. Astfel, pot fi in referire la fotografii, titlurile acestora, descrierea si detaliile produselor, expuse din site, sau la eventuale accesorii neincluse in pachetele standard. In completare, facem referire ca acestea pot avea caracter informativ, astfel ca pretul produselor sau specificatiile tehnice ale acestora, pot fi modificate, fara o notificare prealabila, putand contine anumite erori de operare. In astfel de cazuri, PROMPT DIGITAL COMPANY, dupa o necesara analiza si evaluare, isi rezerva dreptul de a nu livra catre beneficiar, produsul comandat, sau daca dintr-o eroare umana s-a procedat la livrarea unui astfel de produs, se vor in calcul, masuri specifice de corectare si remediere a situatiei.

 

Cumpara Avantajos
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

×
Shopping cart